מתכון פסטה עם סלמון צרוב וירקות


רכיבים:

חבילת פסטה בווטה
300 גרם פילה סלמון
1 שן שום
3 כפות שמן זית
גמבה אדומה
0.5 קישוא
2 גבעולי בצל ירוק
בצל
שומשום שחור
מלח
פלפל


אופן הכנה:

– לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
– מטגנים שום ובצל במעט שמן זית עד שיזהיבו מעט.
– חותכים את הירקות לקוביות גדולות ומוסיפים למחבת .
– מטגנים במשך 3-4 דקות על האש.
– מטבלים במלח, פלפל ושומשום שחור.
– חותכים את פילה הסלמון לקוביות גדולות וצורבים אותו במחבת גריל משני צידיו.
– מתבלים במעט מלח, פלפל.
– מערבבים את הדג והירקות עם הפסטה בעדינות מירבית.
– ניתן לקשט במעט בצל ירוק קצוץ.


המתכון באדיבות ברילה

הגיבי

כתובת הדואר האלקטרוני לא תפורסם Required fields are marked *