כנפי עוף בגריל


מצרכים (4 מנות):

1 ק”ג כנפי עוף חצויות (אפשר לבקש מהקצב)


למשרה:

1 ליטר מים
1/4 כוס מלח
2 כפות סוכר
1/2 כפית פלפל שחור גרוס


לצלייה:

2 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה
2 כפיות אבקת שום
2 כפות סילאן
1 כף רוטב סויה מוכן


הכנה:

1. ממיסים במים את המלח והסוכר. מוסיפים פלפל שחור. מעבירים את כנפי העוף לכלי פלסטיק ומכסים במשרה.
2. משרים במקרר במשך 4 שעות.
3. לאחר 4 שעות מוציאים את כנפי העוף מהמשרה ומספיגים אותן היטב בנייר מגבת.
4. מערבבים שמן זית עם כל התבלינים לתערובת חלקה ואחידה.
5. מעסים את הכנפיים ביסודיות ובעדינות במשחת התבלינים.
6. צולים את הכנפיים על מנגל חם במשך כ־5 דקות מכל צד עד שהן משחימות.

בתאבון!

הגיבי

כתובת הדואר האלקטרוני לא תפורסם Required fields are marked *