מתכון לתה יערת הדבש בניחוח תפוז, נענע וציפורן מנחם לימים גשומים במיוחד.
מצרכים:
– דבש- 15 גרם
– תפוז טרי – חתוך לרבע
– 3 ענפים של נענע שלמים (לא להפריד עלים)
– ציפורן לא גרוס – 1 גרם, 4 יחידות
– תה רוייבוס – 1 תיון
אופן הכנה:
שלב ראשון – חולטים תיון אחד לכוס.
שלב שני – מוזגים 15 גר דבש. סוחטים מעט רבע תפוז, ומניחים את התפוז בכוס, מוסיפים 3 ענפים של נענע (לא עלים), ציפורן 4 יחידות.
המתכון באדיבות רשת לנדוור