ריגוטיני טונה וצלפים

מתכון קל ומהיר להכנת פסטה עם טונה וצלפים.


רכיבים:

חבילת פסטה ריגטוני של ברילה
300 גרם טונה בשמן זית
150 גרם זיתים ירוקים
50 גרם צלפים
2 שיני שום קצוץ
5 עלי בזיליקום
רוטב עגבניות בזיליקום של ברילה
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל


אופן הכנה:

– מטגנים בשמן זית את השום, זיתים פרוסים וצלפים חתוכים לחצאים, ומוסיפים את רוטב העגבניות .
– פותחים קופסת טונה ושופכים את השמן, מוסיפים את הטונה לתוך הרוטב בכדי שהטעמים יספגו.
– מתבלים באורגנו, מלח , פלפל (יש מליחות בצלפים, יש להיזהר עם המלח ששמים שלא יהיה מלוח מדי)
– מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
– מערבבים את הפסטה עם הרוטב.
– מקשטים את הפסטה עם מספר עלי בזיליקום למעלה

# המתכון באדיבות ברילה

הגיבי

כתובת הדואר האלקטרוני לא תפורסם Required fields are marked *