עוגיות לפסח: עוגיות שוקולד צ’יפס ללא קמח

מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס אלוהיות ללא קמח לפסח.


מצרכים (כמות לכ-60 עוגיות):

2 ביצים
2/3 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס אבקת שקדים
¼ כפית אבקת אפייה
קורט מלח
225 גר’ שוקולד מריר מומס.
2 כפות חמאה
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
כוס נטיפי שוקולד צ’יפס.


הוראות הכנה:

ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר.
מקציפים את הסוכר הביצים בקערת ערבול ומוסיפים את השוקולד המומס ואת אבקת השקדים ואבקת האפייה ממשיכים לערבב ומוסיפים את האגוזים והשוקו צ’יפס עד לקבלת תערובת אחידה.
מקררים התערובת מחוץ למקרר, ולאחר מכן יוצרים כדורים בינוניים ומקררים במשך חצי שעה נוספת במקרר.
אופים את העוגיות ב-165 מעלות 7-8 דקות עד שהשוליים מתקשים אך העוגיה עדיין רכה במרכז.


באדיבות הקונדיטורית נטע קורין מ-Bakery 29, שכל רווחיה עבור לימודים לחיילים קרביים.

הגיבי

כתובת הדואר האלקטרוני לא תפורסם Required fields are marked *