עוגיות שקדים


מצרכים

2 כוסות קמח רגיל, מנופה
קורט מלח
חצי כוס סוכר חום, דמררה
200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
2 חפיסות סוכר וניל

150 גרם שקדים טחונים דק
1-2 כפות שומשום קלוי (לא חובה)
1 כף ברנדי


ההכנה:

מחממים את התנור ל 180 מעלות.
מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
מכניסים לקערת מערבל או לקערת עבודה את הקמח, מלח, הסוכר, החמאה וסוכר הוניל, ומערבבים קלות.
מוספים את שאר המצרכים וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך וגמיש.
בוצעים פיסות קטנות מהבצק, מגלגלים לכדור ומשטחים קלות בין כפות הידיים.
מניחים את פיסות הבצק בתבנית ואופים בתנור בחום 180 כ 15-17 דקות, עד לזהבה.
מצננים את העוגיות היטב ושומרים בכלי סגור.

הגיבי

כתובת הדואר האלקטרוני לא תפורסם Required fields are marked *