שוב ספגטי אלי אוליו, רוטב שמנת ופטריות או רוזה? להלן מתכון מנצח לספגטי ברוטב תרד ושמנת

ספגטי ברוטב תרד ושמנת


המצרכים:

מים לבישול
1 חבילה ספגטי (500 גרם)
מעט מלח
1 ק”ג תרד טרי, שטוף היטב
25 גרם חמאה
6 שיני שום כתושות
חצי כפית פלפל שחור
אחד וחצי כוסות שמנת לקפה
מלח לפי הטעם
3 בצלים ירוקים, שטופים וקצוצים דק


אופן ההכנה:

ממלאים סיר גדול במים עד מחצית גובהו ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הספגטי והמלח למים ומבשלים כ- 8-10 דקות. מסננים.
שמים את עלי התרד בסיר בינוני ויוצקים עליהם מים רותחים היישר מהקומקום (המים הרותחים מפחיתים מיד את נפחם). מבשלים בישול חלקי, כדי שעלי התרד יישארו קשים במקצת. מסננים את העלים וקוצצים אותם.
בסיר לרוטב מחממים את החמאה ומזהיבים בה את השום.
מוספים לסיר את התרד, התבלינים והשמנת לקפה. בוחשים ומבשלים עד שהרוטב מבעבע. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות.
מוספים לסיר את הבצל הירוק הקצוץ. בוחשים ויוצקים את הרוטב על הספגטי. מערבבים ומגישים.

# ההערה: אפשר להשתמש בתרד קפוא: 1 חבילה מדליוני תרד (900 גרם).

הגיבי

כתובת הדואר האלקטרוני לא תפורסם Required fields are marked *