מתכון לפסטה קלה להכנה בטעמים אחרים – קונציליאה בכרובית וקוביות אנשובי
רכיבים:
חבילת פסטה קונציליאה (של ברילה)
6 פילה אנשובי טרי
0.5 קילו כרובית
1 שן שום
רוזמרין
מלח
פלפל
אופן הכנה:
– חותכים את הכרובית לחתיכות, לבשל 5 דק' במים רותחים ומעט מלח.
– מוציאים את הכרובית מהסיר ומכניסים למחבת עם מעט שמן ושום פרוס, מטגנים כמה דק' עד להתרככות.
– מוסיפים את פילה האנשובי, ומטגנים הכל יחד לעוד מספר דק' (יש מליחות באנשובי, אז להיזהר לא להוסיף יותר מדי..)
– לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
– מערבבים את הירקות והדג עם הפסטה ומקשטים ברוזמרין טרי.
מתכון באדיבות ברילה